Nem csak új autók átalakításával foglalkozik a Vilner tuningcég, de ha a kedves ügyfél azt akarja, igazi klasszikusokhoz is hozzányúlnak. Jelen esetben egy 1963-1971 közötti Mercedes SL-t építettek át a tulajdonos kérdésére.

A barna-fehér külső fényezéssel harmonizáló belső teret alkottak. Kívül csak a fényezés tér el a gyári állapottól, nem számítva a fiatalabb évjáratú könnyűfém felniket, és sikerült sportos megjelenést adni az autónak anélkül, hogy az túlságosan harsány lenne.

Ugyanez már nem mondható el feltétlenül a belső térről, ahol igazán kitombolták magukat a kárpitosok. Szinte minden négyzetcentimétert gyémántvarrású bőrrel vontak be, a külsőhöz passzoló barna-fehér színben, még  tetőkárpitot is lecserélték erre. Sőt, még a csomagtartót is így öltöztették fel. A Gentle Pagoda elnevezésű alkotás nevét mindenhol – küszöbborítás, műszerfal – megjelenítik.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!