Egy prospektus került illetéktelen kezekbe, így már a hivatalos leleplezés előtt van néhány képünk az új Mercedes ML-ről. A német óriás szabadidő-autó formája az aktuális márkaarculathoz igazodva sportosabb lett, méretei ránézésre nem változtak számottevően.

Sportosabb lett a Mercedes ML megjelenése - és ránézésre karcsúbb is Sportosabb lett a Mercedes ML megjelenése – és ránézésre karcsúbb is

Ami igazán nagy újdonság, és látható a hátulnézeten, az ML 250-es változat. Ez ugyanis négyhengeres motort kap. Ilyen már volt az első generáció esetén is, de ezúttal egyáltalán nem alulmotorizált alapváltozatól beszélhetünk, hiszen a 2,2 literes turbódízelt két turbófeltöltő is segíti a hatalmas méretű test mozgatásában.

Marad a kormányoszlopon az előválasztó-kar Marad a kormányoszlopon az előválasztó-kar

A többi erőforrásról egyelőre nincsenek információink, de most már biztosan nem kell sokat várnunk arra, hogy részletekbe menően megismerjük a harmadik generációs Mercedes ML-t.

ML 250 - nem lesz alulmotorizált a biturbó négyhengeressel az ötméteres SUV ML 250 – nem lesz alulmotorizált a biturbó négyhengeressel az ötméteres SUV