Jól áll az új forma a kabriónak. Lanciaként is megvásárolható lesz Jól áll az új forma a kabriónak. Lanciaként is megvásárolható lesz

Csak márciusban, a New Yorki Autószalonon akarták eredetileg bemutatni az új Chrysler 200-as kabrióváltozatát, azonban már most kikerültek az első képek az olaszországi cégközpontból, és ottani weboldalakról indultak világ körüli útjukra a hivatalos felvételek.

Mivel a Chrysler 200-as limuzint már ismerjük, nem olyan nagy meglepetés az autó kinézete. Az eleve kecsesebb karosszériának jól áll az új orr, és a hátsó, amelyet már némi olasz befolyással készítettek az amerikai tervezők. Az utastér is óriási előrelépést jelent megjelenés és anyaghasználat tekintetében. Műszakilag nincs semmi eltérés a lépcsős hátú változattól, azaz 2,4 literes négyhengeres vagy 3,6 literes V6-os mozgatja majd a kabriót.

Végre felvállalható anyagokból készül a műszerfal Végre felvállalható anyagokból készül a műszerfal

Európában talán a 2012-es szezonban már megvásárolható lesz Lancia Flavia kabrióként az autó, természetesen lesz hozzá dízelmotor, de nem ez lesz az egyedüli eltérés az amerkai változattól. A Chrysler Sebring kabrió volt az egyetlen olyan autó, amelynél választani lehetett a vászon- és a nyithat fémtető között. Ez utóbbi nem nagyon jött be az amerikaiaknak, ezért várhatóan a Chrysler 200 kabrió csak vászontetővel készül majd, míg a Flavia megkapja az Európában kedvelt fémtetőt.

Az USA-ban csak benzinmotorokkal kínálják, Európában lesz dízel is Az USA-ban csak benzinmotorokkal kínálják, Európában lesz dízel is