Az Egyesült Arab Emirátusokban található Al Jimi Mall bevásárlóközpontban sorsjeggyel lehetett pályázni egy Lamborghini Gallardo LP550-2-re, a nagyjából negyed millió jelentkező közül egy 44 éves hivatásos sofőrnek, Soupi Abdullának kedvezett a szerencse. Akinek még saját autója sincs.

Robogóval közlekedik egyszobás lakása (amelyen két testvérével osztozik) és a munkahelye között, ahol aztán egy dobozos kisteherautó volánja mögött tölti a napjait étel-kiszállítással. Ezen nem kíván változtatni a jövőben sem, a nyereményautót ott hagyja, ahol az ki volt állítva, de már meghirdette eladásra a szuperautót.

Az indiai Keralából származó férfi a befolyó összegből a saját, hitelből épített házát akarja kifizetni, majd a helyi mecsetnek is adományoz pénzt, a fennmaradó összegből meg rokonságán segít. Egyébként csak a Lamborghini új tulajdonosának jóindulatán múlik majd, hogy valaha is vezetheti-e nyereményautóját a sofőr, aki ezt egyébként nem engedheti meg magának. Az 550 lóerős szuperautó éves biztosítási költsége 21 000 dirham, ezzel szemben Soupi Abdulla havi keresete 1000 dirham.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!