Az Egyesült Államokban azért látogatott egy márkaközponthoz a Tesla Model S tulajdonosa, hogy az ott elhelyezett Supercharger nevű villámtöltő segítségével rövid idő alatt feltöltse autójának akkumulátorát.

A beálláshoz rövid tolatásra volt szükség, csak amikor rükvercbe próbálta rakni autóját a női sofőr, azt nem sikerült kiviteleznie. Amikor pedig mégis előre indult meg autója, úgy megijedt, hogy padlóig taposta a menetpedált, a meglehetősen rövid száguldásának meg a kereskedés totemoszlopa vetett véget.

Pekingben az egyik újonnan nyílt márkakereskedés tesztautója volt próbaúton, amikor egy széles úton meg akart fordulni a vezetője. Eközben túlságosan mélyre nyomta a menetpedált, elveszítette uralmát az autó felett, és először egy villanyoszlopnak csapódott, majd az út szélén parkoló autóbusz állította meg végül.

A sofőr és utasa könnyű sérülésekkel megúszták a kalandot, az utasoldali ajtón keresztül saját erőből ki tudtak mászni a roncsból. Az autó menthetetlen, majdnem az összes légzsák kioldott, a karosszéria alaposan megsérült, a jobb hátsó kerék kiszakadt a helyéről.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!