Legalábbis a cél minden bizonnyal a menőzés volt, lássuk hogyan sikerült.

Ákos nevű olvasónk Budapesten, a Logodi utcában látta meg ezt az egyedi “járőrautót”, és küldött róla fotókat. Első pillantásra fel sem tűnik, mennyi “kincs” van az autón és -ban, de megpróbáljuk megvizsgálni mindet.

Nem tudjuk mennyire hivatalos, szolgálati járműről van szó, de a polgárőrség jelzés, a villogó, és a rendőr játékautó eleve imponáló.

Már eleve a fekete-vörös festés is figyelemfelkeltő, erre csak rátetéz a motorháztetőn vicsorgó puma, ami valószínűleg a rosszfiúk elijesztésére szolgál.

A műszerfalon látható egy böhöm nagy sárga villogó, amit szépen ellenpontoz a mellette heverő plüssmaci. Az autóban elhelyezett mini rendőrautó szintén villog, bár annak fénye inkább a sofőrt szórakoztathatja, mintsem a közlekedőket figyelmezteti.

További érdekességek közé tartozik a bőséggel alkalmazott karbonfólia, ami a fém karosszériaelemeket hivatott “könnyebbé tenni”. Nem spóroltak az A oszlopra helyezett kiegészítő műszerekkel sem, a fém merevítő nélküli ablaktörlők és az angyalszem-fényszórók se gyáriak.

A hűtőmaszk illesztéséből ítélve modellfrissítés előtti Astra volt a kiindulási alap, azonban az utólagos fényszóró már a frissítés utáni (magasabb) lámpát mintázza. Az ajtókon lévő tükör talpának az illesztése is kívánnivalókat hagy maga után.

Köszönjük olvasónknak a fotókat!