Kifejezetten azért készítette el a Mahindra Scorpio terepjáró könnyű páncélozását a cégcsoporthoz tartozó Defence Land Systems nevű cég, hogy a választások miatt sokat úton lévő politikusok biztonságban érezhessék magukat. Persze csak akkor, ha 9 mm-esnél kisebb űrméretű lőszert kilövő kézifegyverrel támadnak rájuk, hiszen meglehetősen alacsony kategóriás védelemről van szó.

Korábban is kínáltak már ilyen készleteket, a mostani kampánynak mindössze annyi az újdonsága, hogy ezúttal az interneten keresztül lehet megrendelni a készletet – mivel jelen esetben viszonylag nagy darabszámról (itt most tízes nagyságrendről beszélünk) van szó, olcsón tudják adni a védelmet, mindössze 4,7 millió Ft-nak megfelelő rúpiát kell kifizetni érte.

Ehhez még hozzájön az autó költsége, ami lehet meglévő példány, de akár gyári új autót is átalakítanak. A megrendelést követően három munkanapon belül a Defence Land Systems munkatársa felveszi a kapcsolatot a megrendelővel, akivel megbeszélik a részleteket, azaz hogy mikor vihetik el az autót, amelyet aztán négy héten belül visszakap a megrendelő. Két év garanciát vállalnak a páncélozásra, ami golyóálló üvegeket és oldalsó utastér-elemeket tartalmaz, meg robbanásbiztos üzemanyagtartályt. A páncélozást áruló webáruházban egyébként még műbőr üléskárpitokat kínálnak a Mahindra Scorpio-hoz…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!