Épp csak megkezdődött a Baleno nevű kisautó európai forgalmazása – hozzánk június első napjaiban érkezik meg az újdonság –, a Suzuki máris bejelentette a kínálat bővítését egy sportos megjelenésű, gazdagon extrázott S változattal.

Meglepően kevés az eltérés a normál megjelenéshez képest a Baleno S-nél, amelynél az alsó légbeömlő peremén piros színű díszcsíkot alkalmaznak, és a fényszórók betétjét is befeketítik, és a 16 colos könnyűfém felnik nem ezüst, hanem pár árnyalattal sötétebb szürke színűek. Az utastérben a váltókarnál szembeötlő a piros díszvarrás, ezen kívül még a lábtérbe helyezett szőnyegbetét kapott piros peremet.

Az S felszereltség lényege sokkal inkább abban rejlik, hogy benne van az összes, egyébként feláras felszerelés, úgymint xenon fényszóró, kulcsnélküli bejutás és motorindítás, navigáció, tolatókamera, távolságtartó tempomat, stb. Az egyes országok forgalmazói döntenek arról, melyik erőforrással kínálják a Suzuki Baleno S-t, tehát a 90 lóerős normál, a 90 lóerős mild-hibrid 1,2-essel és a 11 lóerős 1,0 literes turbómotorral is készítik azt, de például Olaszországban csak utolsó hajtáslánccal kínálják.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!