Még két mellékszerepre keresnek fiatalokat, Daniel Craig és Rachel Weisz mellett lehet szerepelni az Á.V.H. produkcióban Még két mellékszerepre keresnek fiatalokat, Daniel Craig és Rachel Weisz mellett lehet szerepelni az Á.V.H. produkcióban

Nem mindennapi lehetőséget kínálnak a magukban színészi ambíciókat dédelgető magyar fiatalok számára a Ford logisztikai támogatásával készülő, az 50-es évek magyarországi eseményeit feldolgozó, tényfeltáró produkció, az ÁVH film készítői: az Oszter Sándor, Haumann Petra, Meskó Tímea és nem utolsó sorban a James Bond filmekkel világhírűvé vált Daniel Craig, valamint a magyar származású Rachel Weisz közreműködésével készülő alkotás két mellékszerepét egy-egy színészi múlttal még nem rendelkező fiatal lány és fiú kaphatja.

A fiataloknak nem kell mást tenniük, mint hogy jelentkezésüket, amely tartalmazza rövid életrajzukat, elérhetőségüket és fotójukat elküldik az avhfilm@rivercast.net e-mail címre. A Ford segítségével készülő ÁVH film egy másik érdekessége, hogy magyar filmes produkcióban eddig soha nem látott veteránjármű arzenált vonultat fel az ötvenes évek Magyarországának megidézésre. A produkcióban -  amelynek forgatási munkálatai a napokban is zajlanak  és amelyből több mint negyed óra már timecode állapotban elkészült – olyan veteránautó ritkaságok tűnnek majd fel, mint  a Gaz 13 Csajka Cabrio, amelyet mások mellett budapesti látogatásuk során Jurij Gagarin, Fidel Castro, Leonyid Brezsnyev használtak, vagy a Zim 12-es begyűjtőautó, Pobeda M20-as parádé kabrió, Péter Gábor Packard-ja valamint a korszak jellegzetes rendőrautói.

Logisztikai támogatást nyújt a Ford a forgatáshoz Logisztikai támogatást nyújt a Ford a forgatáshoz