Feltételekhez kötött a BMW 4-es sorozatának megújulása, például csak az alapnak számító Sport és Luxury Line első lökhárítója változott, az M Sport változatlanul folytatja pályafutását, és a felfüggesztést is csak a Coupe és GranCoupe karosszériák esetén hangolták át – szóval a kabrió jó volt eddig is? Jelentős változás, hogy xenon helyett immár LED-esek a fényszórók, feláras az adaptív LED (az M4-esnél széria), a ködlámpa is diódás technológiára váltott.
bmw2
A karosszéria változásait az ennél látványosabban világító hátsó lámpák, új hátsó lökhárító, négy felnidizájn és két új karosszériaszín – Sunset Orange és Snapper Rocks Blue – teszi teljessé. Az utastérben fényes fekete lett a középkonzol kerete, új a kormánykerék, a műszeregység, utóbbi felett immár kettős díszvarrás található. Új generációs a fejegység, amelynél a menü csempe-szerűen jelenik meg a központi kijelzőn, három új kárpitszín és három újfajta betét jelzi még a változást.
bmw3
Mivel már tavaly megkapta a legújabb motorokat a BMW 4-es sorozata, a mostani frissítésnél nincs változás – összesen 31 -féle motor/hajtás kombináció közül lehet választani.

bmw4

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!