A 2,3 literes, 146 lóerős és 350 Nm maximális nyomatékú, Euro 5 normáknak megfelelő erőforrás új, változtatható geometriájú turbófeltöltővel és exkluzív Multijet II technológiával garantálja a maximális hatékonyságot. Valamennyi 2,3 literes Euro 5 besorolású motor (106, 126 és 146 lóerő) megvásárolható az új hatfokozatú sebességváltóval, amely a motor rendelkezésre álló nyomatékának kihasználásával csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. A 3 literes, EEV szabványnak megfelelő, 146 lóerős és 370 Nm nyomatékú változtatható geometriájú turbófeltöltővel rendelkező erőforrás a nehéz üzemű járművek motorkínálatát bővíti.

A hatfokozatú sebességváltóhoz és a 2,3 literes motorhoz stop-start rendszer is választható, ezzel jelentősen csökken az üzemanyag-fogyasztás városi forgalomban. A váltásesedékesség jelző rendszer, amely az új hatsebességes váltó választása esetén az alapfelszereltség részét képezi, a legalacsonyabb üzemanyag-fogyasztást és CO2-kibocsátást biztosító sebességfokozatot javasolja a sofőrnek.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!