Vajon hány olyan rés lehet még a BMW kínálatában, amelyet be lehet tömni egy-egy résmodellel? Talán még a gyár stratégái se tudják erre a kérdésre a választ, de az biztos, hogy a középkategória már nagyjából le van fedve. Van ugye a 3-as limuzin, a 3-as kombi, a 4-es kupé, a 4-es kabrió, meg a 3-as Gran Turismo, és hamarosan érkezik a 4-es Gran Coupé is. Ezt láthatják most a kínai védjegy-hivatalból kikerült képeken.

Az autó létezése azért felvet egy másik érdekes kérdést is: ha a Gran Coupé a sportos megjelenésű, négyajtós középkategóriás BMW, akkor a 3-as limuzint hogyan ítéli meg a gyár? Unalmas családi autó? Szóval a hivatalos, de a gyár embargója előtt napvilágot látott képeken láthatjuk a négyajtósra nyújtott 4-es kupét, amelyet a legkönnyebben úgy lehet megkülönböztetni a 3-astól, hogy ennek van apró ablak a C oszlopán. A motorválaszték megegyezik majd azzal, amit a 4-es sorozathoz kínál a gyár. Hamarosan várható a BMW 4-es Gran Coupé hivatalos leleplezése, hiszen a hírek szerint a nyáron már a kereskedésekben lesz az autó.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!