Most még csak három fényképet közöltek a Ferrari Laferrari újabb változatáról, amelynél eltávolították az utastér tetejét. Ezt rögtön két megoldással is át lehet hidalni, van karbonból készített tetőhéj, illetve ugyanoda illeszthető vászon is. A nevet – ami jó eséllyel Ferrari LaFerrari Aperta lesz – és a pontos műszaki adatokat majd a Párizsi Autószalonon jelentik be.

Annyit árultak még most el, hogy nem csak a tetőt távolították el, de módosítottak az aerodinamikán is, így az új változatnak ugyanakkor a légellenállása, mint a kupénak, és a vázat is megerősítették, hogy a csavarodási merevség se csökkenjen. A hibrid hajtás is változatlan, a belső égésű motor 800 lóerős, a villanymotor 163 lóerős, a rendszerteljesítmény 963 lóerő. Szigorúan limitált szériában készül majd a Ferrari LaFerrari nyitott változata, a pontos darabszámot majd a Párizsi Autószalonon jelentik be, de reménykedni már késő, az összes példánynak már megvan a gazdája.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!