Terry Grant kaszkadőr-sofőr a világpremier alkalmából már Guinness-rekordot állított fel a Jaguar F-Pace nevű szabadidő-autóval (vagy ahogy a gyár kategorizálja, a márka első családi sportkocsijával), a 2016-os Goodwoodi Festival of Speed alkalmából azt a látványosságot találta ki a gyár, hogy a pályán két keréken hajt végig az F-Pace.

Ebben a mutatványban Terry Grant mellett a motorkerékpár-kaszkadőr Lee Bowers is részt vett, aki nemcsak navigátorként volt a fedélzeten, de menet közben kimászott az oldalablakon, és az autón állt, illetve egy szakaszon kézenállást is végrehajtott a két keréken álló, mozgó Jaguar F-Pace-en. Hogy a nézők is biztosak legyenek abban, milyen autót látnak, a gyár a kocsi aljára és a tetejére is felírta a típusnevet.

Az egyébként valahogy kimaradt a gyári beszámolóból, hogy csak második nekifutásra jött össze a nagy mutatvány, mert az első indulás előtt elfüstölt a speciálisan felkészített autó…

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!