Münchenben több járókelő figyelmét is felkeltette a nagy gázzal és szemmel láthatóan a megengedett tempónál jóval gyorsabban közlekedő fehér BMW M4-es, de hát az ilyesmit már megszokhatta az ember a tipikus béemvés sofőröktől. Ahogy azon se szabad csodálkozni, hogy a szuperautó túl soknak bizonyult a vezetőjének.

Fotó: Thomas Gaulke, tz.de Fotó: Thomas Gaulke, tz.de

A Sendlinger-Tor tér előtt nem sokkal a 20 éves fiatalember elveszítette uralmát a több mint 400 lóerős sportkocsi fölött, először is letarolt egy közlekedési táblát, majd az irányítatlan autót sikerült két fa közé beékelnie.

A fültanúk elmondása szerint az autó csikorgó kerekekkel indult a 80 méterrel korábban lévő lámpától, és a kanyart már nem tudta bevenni, tompa becsapódásra lettek figyelmesek. A tűzoltókat azért kellett riasztani, mert az autóból minden folyadék kiömlött, amelyet fel kellett itatni, az utastér épségben maradt. A müncheni illetőségű fiatalember könnyű sérülésekkel megúszta a dolgot, de a biztonság kedvéért kórházba szállították kivizsgálásra. A BMW M4-es természetesen totálkáros lett, a kár mintegy 90 000 euró.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!