Már csak olyan apró formaság, mint a bemutatás van hátra a Mahindra Verito Vibe, azaz a 4 méter alá csökkentett hosszúságú, első generációs Dacia Logan esetén, hiszen itt vannak a legújabb képek, amelyek már a nagy eseményre forgatott videó készítése közben ábrázolják az autót.

A fotókat lövő férfi elmondása szerint vicces volt nézi az autóban egymás mellett vigyázzban ülő öt embert, akik csak arra vártak, hogy a reklámfilm rendezője mikor ad utasítást nekik a szereplésre. Megpróbálták ugyan kordonnal elkeríteni a területet, de hát egyszerű fém ráccsal nem lehet eltakarni egy autót az egyébként igen népes Bangalore városában.

Néhány napon belül várható a Mahindra Verito Vibe leleplezése, az autóról annyit kel még tudni, hogy az indiai adószabályok miatt – a 4 méternél rövidebb járműveknél 1,2 liternél kisebb benzines- vagy 1,5 liternél kisebb dízelmotort írnak elő – csak dízelmotorral lesz majd megvásárolható, mégpedig a 65 lóerős 1.5 dCi-vel. A Mahindrának ugyanis jelen pillanatban nincs a Renaulttól licenszelt 1,4-esnél kisebb benzinese.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!