Felfelé bővíti a Vivaro kínálatot az Opel rögtön két új modellel, a Combi Plus nevű változat az eddigi, kilencszemélyes személyszállító még több extrával felszerelt változata, a Tourer nevű változat belsejében pedig széleskörűen lehet alakítani a hátsó ülések elrendezését, ami a személyszállító vállalkozások számára lehet érdekes.

A Combi Plus belsejében sínen tologatható második- és harmadik üléspadot találunk, ezeket szerszám használata nélkül ki is lehet emelni, a raktérbővítésre még a harmadik sor előredönthető. Teljesen műanyaggal borított oldalfalak, feláras padlószőnyeg hivatott személyautós hangulatot teremteni, alapáron adják a háromzónás légkondit.

A Vivaro Tourer belsejében is sínen tologathatóan a hátsó üléssorok, de itt a középső pad akár hátra is fordítható, tehát tárgyalóként is használható az utastér. E helyett a pad helyett kérhető két nagy méretű fotel is, amelyek körbeforgathatóak, kihajtható asztal, két USB és egy 240 V-os (300 W teljesítmény) konnektor is jár ezekhez. Alapáron jár a sötétített hátsó üvegezés, a LED-es belső világítás, az elöl automatikus, hátul manuális klímaberendezés, a sofőr mellett szimpla ülés van. Kívülről a fényes feketére fényezett kilincsekről és tükrökről, valamint az esztergált felületű 17 colos felnikről ismerhető fel a Tourer változat, amihez felár ellenében Irmscher Style csomag is kérhető.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!