Chongqing városában történt a legutóbbi Ferrari 458 Italia baleset, amely során az olasz sportkocsi vezetője nagy tempóval utolért egy taxit, amely a mifelénk is népszerű Suzuki SX4 Sedan volt.

Egészen pontosan még mindig az, hiszen azon kívül, hogy a műanyag lökhárító leszakadt a hátuljáról és egy kicsit összegyűrődött a lemez, más baj nem lett az autónak, míg a Ferrari 458 Italia eleje alaposan összetört, kioldottak a légzsákok is.

A taxisofőr könnyű sérüléssel megúszta az ütközést, szerencsére épp nem voltak utasai, a Ferrari vezetője és utasa sérülés nélkül megúszta a bénázását. Legalábbis egyelőre, ugyanis a kedves ügyfél, azaz a Ferrari tulajdonosa egyáltalán nem lehetett boldog, amikor megtudta, hogy az újonnan vásárolt autójával a kereskedés két alkalmazottja karambolozott még azt megelőzően, hogy ő beleülhetett volna. A baleset körülményeit még vizsgálják, szemtanúk szerint a Ferrari vezetője jóval a megengedett sebesség felett haladt az ütközés előtt.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!