A Styled by Courreges nevű limitált széria esetén már megismerhettük a felfrissített Citroën e-Méharit, most hivatalosan is bejelentették a változásokat. A hátra beszállást megkönnyítő Easy Entry ülések mellett a nappali menetfény, a központi zár, a keréknyomás-figyelő rendszer is megjelent a szériafelszerelések között, no és az új műszerfalnak köszönhetően már két légzsák is van.

Utóbbival párhuzamosan áttervezték a vázat, amely jobb energiaelnyelő képességgel rendelkezik, javítottak a zaj- és hőszigetelésen is, a Citroën segélyhívó rendszere is ott van már a fedélzeten – az euroNCAP törésteszten három csillagos védelmet akarnak elérni az áttervezett autóval. Alapáron – 19 500 euró – vászontetővel és oldalablakok nélkül kapható az e-Méhari, a 20 700 eurós Hard Top modellben műanyag keménytető és oldalablakok is vannak.

A 195 km-es elméleti hatótávolságot biztosító lítium-metál-polimer akkumulátor töltési ideje normál konnektorról 16 és fél óra, a hajtómotor 64 LE/166 Nm teljesítményű, és 110 km/h-s csúcssebességet tesz lehetővé.