1965-ben készítették el a Ford Mustang GT/CS, azaz California Special nevű modellt, a kifejezetten a Napfény Államra szabott modell a Thunderbird hátsó lámpáit kapta, a versenyautókról ismert motorháztető gyors zárakat, oldalsó kamu légbeömlőket és hátsó spoilert is kapott. Az évek során aztán többször is felelevenítette ezt a különleges modellt a gyár, a 2024-es modellévben kék színű dekorcsomagként tér vissza ez az extra.

A hűtőrács oldalsó betétei mellett a felnik, a márkajelzések és a matricadekor is magán viseli a Rave Blue színt, emellett a fényszóró fekete hátterű. Az utastérben az Ebony Black fekete bőrt Navy Pier kék színű bőrrel kombinálják, a kettős díszvarrást Metal Gray szürke és Raptor Blue kék cérnával készítik, van egy GT/CS jelvény a műszerfalon és egyedi a padlószőnyeg is.

A Ford Mustang GT Premium modellnél választható 1995 dollár felár ellenében a California Special csomag, kupé vagy kabrió karosszériával, 6 fokozatú kézi kapcsolású vagy 10 fokozatú automatikus váltóval.