Noha megjelenését tekintve a terepjárós vonalat követi, azzal az Opel gyár is nagyon tisztában van, hogy ez csak külsőség, és következetesen csak a városi dzsungelről beszél, mint „terep”. A megszokott fekete védőszoknyán és kályhaezüst betéteken felül kicsit nagyobb kerekeket kap az autó, amitől 18 mm-rel nő a hasmagassága.

Robusztus megjelenésről is szó van a sajtóanyagban, meg áramvonalas-férfias vonalvezetésről, tehát a közhelyeket mind teljesítették a megfogalmazás során. Nem feledkeztek meg a városi közlekedést megkönnyítő magas üléspozíció megemlítéséről sem, pedig itt is mindössze 18 mm az előnye a normál Karlhoz képest. Ahogy a normál Karl, úgy a Rocks változat forgalmazását se tervezik Magyarországon, mert a Dél-Koreából importált típust a Corsánál drágábban tudnák csak adni az árfolyamok alakulása miatt, aki pedig terepes megjelenésű minire vágyik, annak meg ott az Adam Rocks.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!