Könnyű szidni a sofőröket, mikor az Egyesült Államokból vagy Oroszországból érkeznek az őrültebbnél őrültebb balesetek. Pedig bőven akadnak hazánkban is hasonló esetek, csak itt kevesebb a fedélzeti kamera…

Most azonban egy országúti balesetnél sikerült rögzíteni a teljes balesetet, igaz, ettől sem lettünk okosabbak, pontosan miért történt, ami történt.

A Bp-i Autósok Közössége által posztolt videó alapján a Suzukit vezető sofőr látja, hogy érkezik szemből egy motoros, amire úgy reagál, hogy bekanyarodik, majd nemes egyszerűséggel az út közepén megáll.

A motorosnak esélye sem volt természetesen így megállni vagy kikerülni őt, így a baleset elkerülhetetlenné vált.

Hogy miért kanyarodott be az autós, ha látta, hogy jön a motor, vagy legalább akkor miért nem ment tovább, az örök rejtély marad…

„A felvételt azzal a céllal szerette volna a balesetet elszenvedő család publikálni, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy mindenki legyen nagyon óvatos az utakon, mert sajnos ennyire kivédhetetlen helyzetek is vannak” – olvasható a videót közzétevő bpiautosok.hu oldalon, ahol azt írják, a motoron utazók zúzódásokkal és csonttöréssel megúszták a balesetet.

Tegyük azért itt halkan hozzá, ez nem úgy tűnik, hogy a „kivédhetetlen” kategóriába tartozik…

Ha hasonló balesetet, ügyetlenkedést látsz, vagy égbekiáltó szabálytalanságot sikerült lefotóznod, levideóznod, küldd el nekünk a soforpokol@automotor.hu emailcímre, mi pedig közzétesszük, mindenki okulására.