A floridai Hollywood városában több autótulajdonos is hosszú hónapokon át küzdött a kulcsnélküli bejutással, mivel az autók egyszerűen nem reagáltak a közeledésre, muszáj volt a távirányítón lévő gombot használni az ajtók nyitásához.

Már garanciális problémákat is emlegettek a tulajdonosok, voltak, akik beszállíttatták autóikat szervizbe, mert azt hitték, lemerült annak akkumulátora, de a városközponttól távol lévő márkakereskedésben mindig tökéletesen működtek az autók. December 6-án kiderült, egy engedély nélküli rádióadó miatt zavarodtak meg a rádiós rendszerek. A folyamatosan reagge zenét sugárzó kalóz berendezést a helyi rendőrség melletti épületen helyezte el az ismeretlen tettes, légkondicionáló-doboznak álcázva. A készülék lefoglalását követően egy magát Jay-nek nevező férfi érdeklődött a házmesternél az esetlegesen a tetőn végzett javítási munkákról, de bontotta a vonalat, amikor kiderült, hogy a rendőrség lefoglalta az adót, amely egyébként a 104,7-es frekvencián sugárzott. Az ismeretlen elkövető 10 000 dolláros büntetésre számíthat, ha elkapják. BMW, Ford, Lexus, Mercedes és Toyota márkájú autók működését zavarta meg a kalózrádió.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért