Már évekkel ezelőtt elbúcsúztatta utolsó orrmotoros-hátsókerékhajtású autóját a Honda, az S2000 roadster népszerűsége töretlen a rajongók körében – vegyük például azt, aki 8,3 literes V10-est épít a motortérbe.

Egyszóval a Honda S2000 halott, de még mindig nagyon is népszerű típus, minden bizonnyal ennek köszönhető, hogy a japánok most elkészítették a felfrissített megjelenésű modellt, amelyet Modulo Climax néven mutattak be az aktuális – tuning és háttériparra koncentráló – Tokiói Autószalonon.

Látványosabb lett az első-hátsó lökhárító mérete, a krómozott bajszok végén ott láthatjuk a manapság elengedhetetlen LED-es menetfényeket. A csomagtér-fedélre aranyos kis légterelőket építettek, az utastérben a karosszéria színéhez illő bordó bőrt találunk mindenfelé. Egyelőre nincs hír arról, mi a Honda célja az S2000 modellfrissítéssel, valószínűleg a gyári tartozékok között lesz majd megtalálható a most bemutatott néhány újdonság.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért