2015. december 15-én került Magyarországra az első modern Lada, melyet már a frissen alakult Lada Hungary importált. A 16 szelepes, 96 lóerős, 1,6 literes Kalina Kombi ott volt az első sajtótájékoztatón, majd az Autó-Motorhoz került maratoni tesztre. 11 000 km-t tettünk meg a kis kombival, kiderítettük, mik az erősségei, egy nyest pedig gondoskodott róla, hogy a szervizbe is eljussunk vele, különben gond nélkül teljesítette a próbát, az érdeklődők állandó kereszttüzében.

DSC00549

Az importőr most felajánlja az autót egy rászoruló családnak, hogy pontosan kinek, azt a ClassFm hallgatóinak javaslatai alapján döntik majd el:

“Egy autó megvásárlása komoly terheket róhat egy átlagos családra. Nagyon sokan vannak, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy egy új, vagy akár egy használt autót megvegyenek, pedig nagy szükség lenne rá. Egy beteg családtag, egy nehezen megközelíthető munkahely és még sorolhatnánk az okokat. A LADA és a ClassFm segíteni szeretne. A jótékony célra felajánlott LADA Kalina kombi személygépkocsit szeretnénk olyasvalakinek adni, aki valóban rászorul. Ha tud ilyen családot, írjon az auto@classfm.hu címre, hogy ez a praktikus családi autó a legjobb helyre kerülhessen. Segítsünk együtt. Játékszabályzat és részletek a www.classfm.hu oldalon.”

DSC00556

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!