Stílusos elektromos autó, de nem tudni, fogják-e gyártani Stílusos elektromos autó, de nem tudni, fogják-e gyártani

Nem először vesz részt az Audi hasonló témájú rendezvényeken, hiszen a márka szalonjaiban a valódiak mellett autómodelleket is lehet kapni. Újdonság azonban, hogy ezúttal egy olyan játéktanulmányt készítettek, amelyet még felnőttek is használhatnak. Az eredmény legalább annyira látványos, mint a Takayanagi Miluira.

Az egyedüli megkötés az Auto Union Type C névre hallgató játéknál, hogy a vezető ne legyen magasabb 1,8 méternél. Előbújt tehát a fejlesztőrészlegen dolgozó emberekből a kisgyermek, bár az is lehet, hogy csak egy stílusos, a hatalmas méretű ingolstadti gyáron belüli közlekedési eszközre vágytak. A kézzel gyártott autó alumínium-műanyag karosszériája 2,32 méter hosszú, 97 centi széles, és igyekeztek a legendás ezüstszivarokat felidézni a megjelenéssel.

Letisztult. Ez a helyes jelző a műszerfallal kapcsolatban Letisztult. Ez a helyes jelző a műszerfallal kapcsolatban

A hajtás azonban már a jövőt idézi. A hátsó kerekeket 1,5 lóerős, 60 Nm teljesítményű elektromotor hajtja, a csúcssebesség 30 km/h, a lítium-ion akkumulátorban gy feltöltéssel legfeljebb 25 km megtételére elegendő energiát lehet tárolni. Természetesen tolatni is tud az autó, hogy a legszűkebb helyekről is ki tudjon jutni, és hasznos lehet ez a funkció akkor is, amikor a mérnökök nem akarják kiadni a kezükből a volánt, és inkább elmenekülnének a körére váró kollégájuk elől.

Gyermekek és 1,8 méteres magasságig felnőttek kedvnc játéka lehet az Audi e-tron Auto Union Type C Gyermekek és 1,8 méteres magasságig felnőttek kedvnc játéka lehet az Audi e-tron Auto Union Type C