Jaguarból Volga - nagy melő volt, de egész tűrhető lett a végkifejlet Jaguarból Volga – nagy melő volt, de egész tűrhető lett a végkifejlet

Meglehetősen szűkszavú leírás ismerteti az Ebay-en eladásra kínált autó tulajdonságait, talán arra játszik az eladó, hogy majd a képek beszélnek. Legyenek azok bármilyen rossz minőségűek és kevés számúak.

Annyi derül ki a pár szóból, hogy egy 1993-as évjáratú Jaguar volt az alapja a meglehetősen szokatlan átépítésnek, amelynek végeredménye a körülményekhez képest egész jó lett. Sikerült a keskeny és magas autóból széles és lapos sportlimuzint faragni az ismeretlen építőnek, az ablakok körüli króm miatt a karosszéria változatlanul hagyott részei is illenek a Gaz-21-es stílusához.

Alaphelyzetban patinás, de 44 000 dollárér már szakadt a bőrkárpit Alaphelyzetban patinás, de 44 000 dollárér már szakadt a bőrkárpit

Az autó mozgatásáról 3,2 literes, soros hathengeres gondoskodik, és az automatikus váltóhoz se nyúltak. Ennek ellenére nem valószínű, hogy könnyen új tulajdonost találnak majd az autónak, a 44 000 dolláros indulóár kicsit magasnak tűnik annak ismeretében, hogy nem épp a Jaguar legfényesebb időszakából származó példányt választottak kiindulási alapnak. Talán ezért zárult eredménytelenül az első árverés, még licit se érkezett a Kijevben található autóra.

Egész jól illeszkedik a Volga szélvédő a Jaguar tetejéhez Egész jól illeszkedik a Volga szélvédő a Jaguar tetejéhez