A Frankfurti Autószalonra tartogatja egyik legfontosabb autójának, az A4-esnek a bemutatóját az Audi, az erősen álcázott prototípusokat már bőszen tesztelik világszerte – sivatagokban és a sarkkörön túl is – fényképezték már az autókat, és most Kínából itt vannak az első álcázatlan részletek az újdonságról.

A karosszéria külsejéről csak a bal első fényszórót látjuk, no meg azt, hogyan vágták le a hatalmas méretű hűtőrács felső csücskét. Ennél azonban sokkal elárul a belső térről készült két fotó, az egyiken ugyanis – kormány nélkül – a teljes műszerfalat látjuk, a másikon pedig a teljesen újratervezett MMI kezelőfelületet. Előbbinél a Passathoz hasonló, a teljes szélességen végigfutó légbeömlőt látunk, alatta egy várhatóan sokféle kialakítással elérhető díszlécet. Egyszerű a középkonzol, a virtuális műszeregység feláras extra lesz, hiszen itt van középső kijelző, nem kell mindenáron helyettesíteni azt. Az új MMI-vel kapcsolatban az érintőfelülettel rendelkező tárcsa körüli gombok áthelyezése miatt a gyakorló Audi tulajdonosoknak újra kell majd memorizálni a mozdulatokat. Műszakilag az aktív biztonsági segédek terjedése mellett az lesz a nagy újdonság, hogy immár az 1,6 literes TDI-vel is választható lesz majd az Audi A4-es.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!