Amíg Londonban jellemzően unatkozó arab fiatalemberek okoznak problémákat szuperautóikkal, a rongyrázós oroszok úgy tűnik inkább Dél-Franciaországot részesítik előnyben. És itt nem az jelenti a problémát, hogy pörgetik a motort vagy hogy túl gyorsan hajtanak, épp ellenkezőleg, a megállással voltak problémái a képeken látható autó sofőrjének.

Az Autogespot oldalra töltötte fel a képeket a Lars93 nevű felhasználó, aki egy orosz rendszámos Mansory-tuningos Aventador tilosban parkolását, majd annak elszállítását örökítette meg. Az autó típusjelzése egyébként LP1600-4 Carbonado GT, ennél ugyanis nem csak a karbon karosszériát kérte a kedves tulajdonos, de a biturbó-csomagot is, amely a 6,5 literes V12-es teljesítményét 1600 lóerőre emeli.

Figyelembe véve, hogy 1,5 millió eurós (a becslések szerint ennyit kért a Mansory a turbós Carbonado-ért) sportkocsival közlekedik, nem valószínű, hogy a legfeljebb pár száz eurós büntetés nagyon zavarná a bunkó sofőrt, akinek legfeljebb némi kényelmetlenséget okoz az, hogy a rendőrség elszállította autóját. Valószínűleg valamelyik másik autójával közlekedett addig, amíg egy megbízottja be nem gyűjtötte a Lamborghinit. A képek azonban velünk maradnak.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!