Várhatóan a Detroiti Autószalonon debütál majd az új Jeep Wrangler, a kémfotók és az egyéb kiszivárogott információk alapján a JL Wrangler Formus adminisztrátora most virtuálisan megrajzolta, hogyan fog kinézni – igen nagy valószínűséggel – az ötajtós Unlimited és a kínálatban új Pickup változat.
jeep2
A legnagyobb változás az lesz, hogy immár nem kap levehető tetőt az ötajtós, épp csak a felső paneleket és a hátsó-oldalsó ablakokat lehet majd kivenni – no és a külső zsanéroknak köszönhetően az ajtókat is könnyen le/fel lehet majd szerelni. Új motorok (a 3,6 literes V6-os mellé jön a Hurricane 2,0 literes turbó, a dízel 3,0 literes V6-os lesz) és 8 fokozatú automatikus váltó lesz a fedélzeten, kicsit megnyújtják az orrot.
jeep3
Az első sárvédőkön lévő szellőzőnyílások az első kerékjáratokból vezetik el a levegőt, néhány karosszériaelemet alumíniumból készítenek. Az X motívummal világító hátsó lámpákat márkakereskedőknek szánt prezentációban már lehetett látni, elöl LED-es fényszórók világítanak. A Detroitban debütáló 2018-as modellévű Wrangler várhatóan jövő nyáron kerül piacra az Egyesült Államokban, Európában 2018 előtt nem várható a megjelenése.

jeep4

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!