Fel akarja gyorsítani a fejlesztéseket és az új technológiák utcára kerülését a Tata Motors, ennek érdekében például egy teljesen új moduláris alapot fejlesztettek, illetve létrehozzák a Tamo – Tata Advanced MObility – nevű almárkát, amellyel a fiatalok igényeit akarják kiszolgálni.

Noha az első sajtóközleményben még azt írták, hogy a Genfi Autószalonon leplezik le az első Tamo-t, ehhez képest a Microsoft (nemrég lett az indiai gyártó stratégiai partnere informatikai fejlesztések terén) mumbai Future Decoded 2017 konferenciáján kiállították a Tamo C-Cube nevű minit. A hátsó sárvédőkön elhelyezett szellőzőnyílások szerint minden bizonnyal a farmotoros Nano utódjának egyik változatát látjuk, azt, amellyel a divatos és sportos megjelenésű és online kapcsolattal rendelkező autóra vágyó fiataloknak készítenek. A Genfi Autószalonon bemutatkozó középmotoros roadster csak imázsépítő autó lesz, amelyből a hírek szerint csak 250 darabot készítenek.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!