Nyugdíjasként is remek teljesítményt nyújt Petter Solberg háromszoros rali-világbajnok a volán mögött, először is arra kéri a segítségére siető szerelőket, hogy vegyék le a cipőjüket, mielőtt beülnek új autójába, hogy meghallgassák a gyanús, hátulról érkező zajt.

Persze a Mercedes-AMG C63S kombi már árulkodó jel, hogy itt valami nincs rendben, de hát Norvégiában nem annyira kirívó eset, hogy egy nyugdíjas vesz magának egy erős autót. A szerelők szívatása aztán a parkolóban indul, ahol látszólag hirtelen padlógáz adása és össze-vissza kormánytekerés esete forog fenn, miközben a rali-világbajnok nagyon is uralja az eseményeket. Az egészre a koronát a látszólag véletlenül arra sétáló, valójában az átverésben résztvevő gyalogos teszi fel, akit majdnem elgázol. A jobb első ülésen helyet foglaló Mercedes-technikusok ekkor már tűrőképességük végén járnak. A kamerák láttán megkönnyebbülnek, majd meglepődnek, hogy a nyugdíjas valójában a háromszoros rali-világbajnok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!