Még van pár nap addig, amíg hivatalos lesz a Toyota RAV4-es új generációja, de az interneten már megjelentek az új generáció első hivatalos fényképei, amelyeken mindenféle álcázás nélkül látjuk az autót kívül-belül. Sok újdonság nem látszik a korábbi kémfotókhoz képest, amelyek már elég sokat elárultak az autóról.

Stílusában a felfrissített Avensisre hasonlít leginkább az új, negyedik generációs RAV4-es orrának megjelenése, igaz csíkszerűbbek a fényszórók. A C oszlop környékén az eddig látott vonalvezetést figyelhetjük meg.

A műszerfalnál tovább fokozták az eddigi hullámszerű kialakítást, az utas előtt fedél nélküli polcot alakítottak ki, az utasteret oldalról mutató képen látszik, hogy a két első ülés között is rengeteg tároló van.

A műszaki tartalomról egyelőre nincs semmi információ, csak ez a néhány fénykép szivárgott ki, de nem várható nagy változás, az USA-ban várhatóan marad az eddigi motorkínálat, ami egy 2,5 literes négyhengerest és egy 3,5 literes V6-ost jelent.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!