A kémfotók alapján már sejthettük, hogy modellváltás helyett csak egy – nagy valószínűséggel egy hagyományos frissítésnél azért szélesebb körű – ráncfelvarráson esik át a Toyota középkategóriás típusa, és az első, idő előtt napvilágot látott hivatalos fényképek alapján nem kell csalódnunk. A 2008-ban bemutatott autó 2011-es átalakításánál nagyobbak a változások.

Az aktuális Aurisnál megismert sportos vonalvezetést kapta meg az Avensis is az orr átalakításával, az oldalfalon már alig van változás, és a hátsó részről még nincsenek képeink – de ami a kombi hátsó lámpájából kivillan, azok átalakított LED-es betéteket kapnak. A belső tér illetve a technika változásáról egyelőre nincs információnk, nagy valószínűséggel a legújabb fejegységek mellett a BMW-féle 1,6 literes turbódízel megjelenésére számíthatunk. Hamarosan többet tudunk majd a felfrissített Toyota Avensisről.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!