Első körben a Dongfeng-Renault gyárban indul majd meg az új Renault Koleos szabadidő-autó sorozatgyártása, Európában várhatóan csak 2017-ben lesz megvásárolható az új típus, amelynek karosszériája 4672 mm hosszú, 1843 mm széles, 1678 mm magas, és 2705 mm a tengelytávolsága.

A forma illeszkedik a márka aktuális arculatához, elöl patkó alakú LED-es menetfényt használnak, hátul a szuperszéles LED-es lámpákat látjuk. Új elem az első ajtókon látható kis méretű szellőzőnyílás, amelyet krómozott csík köt össze az első fényszórókkal. Kínában kétféle megjelenés lesz, amelyek között az alkalmazott króm mennyisége, a felniméret (16-18 col) és az jelenti a különbséget, hogy bot- vagy cápauszony-antenna van-e a tetőn. Kínában kétféle benzinmotorral kínálják a Renault Koleost, az alapmodellben 2,0 literes 150 lóerős négyhengeres, a csúcsmodellben 2,5 literes, 186 lóerős négyhengeres kerül. Európában 1,6 literes egy- és két turbós dízel, illetve 1,6 literes turbómotor kerül majd a motortérbe.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!