Már kinyomtatták a legújabb Mitsubishi Pajero prospektusát Japánban, úgyhogy rövidesen biztos hivatalos lesz majd a modellfrissítés is. Addig is az internetre felkerültek az első lapok alapján ismerhetjük meg a főbb változásokat.

Az eredetileg 1999-ben bemutatott autót 2006-ban már alaposan átformálták egyszer, legutóbb a 2012-es évre fésülték át, és a generációváltás még mindig várat magára. A formát nem bolygatják meg túlságosan, lecserélik az első lökhárítót, ahol eddiginél sokkal nagyobb méretű hűtőrácsot alakítottak ki úgy, hogy a krómozott részt lefelé bővítették, a rendszámtábla is ezen belül került elhelyezésre. A manapság elengedhetetlen LED-es menetfény a ködlámpák mellett látható.

Hátul még ennyi változás se történt, épp csak a csomagtérfedélen elhelyezett pótkerék-takaró formáját alakították át. Immár teljes szélességében lefedi a hátsó ajtót, és mintha lágyabb lenne a megjelenése. A belső tér változásairól még nem tudunk képet mutatni, ahogy azt se tudjuk, az erőforrásokhoz és az erőátvitelhez nyúltak-e a mérnökök. Ha minden igaz, napokon-heteken belül több információval rendelkezünk majd a Mitsubishi Pajero megújulásáról.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!