Noha még nem mutatta meg hivatalosan az Audi a kisautójának új változatait, a szervizprogram legújabb frissítésében már szerepelnek az új kisautók. A minden eddiginél erősebb A3-assal egyetemben.

Ezek szerint az RS1-es a kétliteres TFSI turbómotort kapja 250 lóerős teljesítménnyel és összkerékhajtással. Az Audi A1 sportback az összes motorral elérhető lesz, amivel a normál A1-es is, az RS1 azonban csak a rövid karosszériával készül. Nemsokára várható a hivatalos leleplezés, az RS1 sorozatgyártása 2012 márciusában indul, az első sportback-ek már most novemberben elkészülnek.

Az Audi RS3 Plus-ra ennél egy kicsivel többet kell várni, hiszen annak sorozatgyártása csak májusban kezdődik Győrben. A 360 lóerős forró ferdehátú egyébként átveszi a normál RS3 helyét a gyártásban, azaz jövőre leállnak a 340 lóerős RS3 készítésével. A teljesítményen kívül más hivatalos adat nincs az autóval kapcsolatban, de a korábbi Plus modellekhez hasonlóan ennek az autónak a végsebességét se korlátozzák 250 km/óránál.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!