Az elmúlt években Magyarországon, Horvátországban, Szlovéniában, Csehországban és Szlovákiában már több mint kétezer óvoda csatlakozott a Goodyear által életre hívott Biztonságos Óvoda programhoz, ez a szám idén várhatóan tovább fog növekedni.

Tavaly hazánkban kétszáz óvodának több mint 4000 láthatósági mellényt osztottak ki, és játékos formában megismertették a gyermekekkel a biztonságos közlekedéssel kapcsolatos tudnivalókat. A kisgyermekek biztonságának növelésében számítanak a szülőkre és az autóvezetőkre is, akik szintén sokat tehetnek azért, hogy csökkenjenek a kisgyermekeket érintő balesetek.

Idén is folytatódik a kisgyermekek közlekedési oktatása Goodyear támogatással Idén is folytatódik a kisgyermekek közlekedési oktatása Goodyear támogatással

„Az elmúlt év tapasztalata azt mutatta, hogy Magyarországon is nagy népszerűségnek örvend a kezdeményezés, sokan már tavaly előjegyezték magukat a programra. Úgy éreztük, mindenképp folytatnunk kell az idén is a Biztonságos Óvoda programot, szeretnénk, ha előbb-utóbb egy óvoda sem maradna ki belőle.” – nyilatkozta Boris Tomanek, a Goodyear közép-kelet európai régiójának marketing vezetője. A programmal kapcsolatban további információk a www.biztonsagosovoda.hu weboldalon találhatóak.