A Jaguar/Land Rover vezető formatervezői pozícióját hagyta ott Ian Callum azért, hogy saját stúdiót alapítson, és már be is mutatta az első munkáját, amely a 18 évvel ezelőtt bemutatott Aston Martin Vanquish átépítése. Épp csak annyit változtatott Henrik Fisker munkáján, amennyit a technika modernizálása megkövetelt.

Finomítják a 6,0 literes V12-es blokkot, a gyárilag elérhető maximumot, azaz 600 lóerőt tud a módosított szívómotor, a felfüggesztést alaposan átépítik, 30 mm-rel szélesítik a nyomtávot és 20 colos felniket használnak, amelyek mögött nagyobb teljesítményű fékeknek van helye.

Az utastérben a karbonból sütött középkonzolba helyezik át a kapcsolókat, és modernebb érintőképernyős fejegység is kap helyet, egyedi varrott mintát helyeznek el a bőrkárpiton, ami szinte minden felületet borít. A színválasztás az ügyfélre hagyják, egyébként nincs sok döntési lehetőség az 550 ezer fontos ár megfizetését követően, ennyibe kerül ugyanis a Callum Vanquish 25 nevű autó – a szám a limitált széria nagyságát jelzi.