Annyira örült, hogy végre a keze közé kaphatta a gyártól újonnan vásárolt Ferrari 488 GTB-t a meg nem nevezett tulajdonos, hogy rögtön ki kellett próbálnia autóját. Még az a tény se zavarta emberünket, hogy még biztosítást se kötött az autóra a fényképeket közlő SeacatCruiseBelfast közlése szerint.

A 670 lóerős turbómotorral szerelt olasz sportkocsi túlságosan soknak bizonyult a vezetési tudásához képest, és mindössze 69 mérföld, azaz 111 km után sikerült az árokba tennie a kocsit. Az anyagi kár jelentős, de nem kell aggódnia, biztos megengedheti magának, hogy másodszor is kifizesse a 488 GTB árát a tulajdonos. Persze a javításra csak azt követően kerül majd sor, hogy a rendőrségtől kiváltja az autót, hiszen Nagy-Britanniában a biztosítás nélkül közlekedés automatikusan a jármű lefoglalását vonja maga után….

A másik baleset rejtélyesebb, a Nyugat Yorkshireben található Outlane falu közelében csúszott le az útról egy kék 488 GTB, és egy kerítést áttörve egy mezőn állt meg. Ismeretlen sofőrünk ezt követően bezárta autóját és távozott a helyszínről, hátrahagyva a sérült sportkocsit. Fura, egy Ferrari tulajdonosnak nincs pénze mobilra, hogy segítséget hívjon? A rendőrséghez mindenesetre nem érkezett bejelentés a balesetről. További képeket találnak az esetről a The Huddersfield Daily Examiner weboldalán.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!