Korábban már mutattunk képeket a felfrissített Alfa Romeo Giuliettáról, most pedig már a hivatalos fotókat is meg tudjuk mutatni, illetve a műszaki változásokat is ismerjük.

Optikailag az első lökhárító hűtőrácsának átalakítása említhető a legjelentősebb változásnak, ezen kívül újak a fényszórók, a felnik, és három új karosszériaszín (Moonlight Pearl, Anodizzato Blue és Bronze) is van. Bent színes műszerfal, javított oldaltartású ülések és a uConnect fejegység érkezése említhető – utóbbiból kétféle van, 5 vagy 7,5 colos képátlójú érintőképernyővel, utóbbival akár internetezni is lehet.

Van egy új motorváltozat is, a 2,0 literes dízelből a gyengébbik immár 150 LE/380 Nm teljesítménnyel rendelkezik, egyébként az eddigi motorok maradtak: 1,4-es turbó 120 vagy 170 LE, 1,6-os dízel 105 LE, 2,0 literes dízel 170 LE. A Quadrifoglio Verde modellt továbbra is a vas blokkos 1,8-as turbómotor mozgatja, 235 LE teljesítménnyel.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!