Egyelőre nincs arról szó, hogy a képeken látható, alaposan átalakított megjelenésű Suzuki Alto eljut hozzánk is, de nem árt odafigyelni rá, mert lehet, hogy néhány részlet majd nálunk is megjelenik majd előbb-utóbb.

Alaposan átalakították a mini megjelenését, pedig csak a lökhárítóhoz és a fényszórókhoz nyúltak csak a karosszéria elején. Oldalt mindössze a díszlécek változtak, no meg a felnik dizájnja is frissült, hátul a lámpán belül más a fehér folt formája, és kapott egy fekete betétet a lökhárító.

Az utastérben két említést érdemlő változást látunk, nem szürke, hanem fekete műanyagból készült a műszerfal felső része, és a rádió fejegységen nagyobb lett a kijelző mérete, de továbbra sem változott annak technológiája. Műszakilag nincs változás, az 1,0 literes, háromhengeres benzines hajtja a Changan Suzuki Altót, ötfokozatú, kézi kapcsolású vagy négy fokozatú automatikus váltó közül lehet választani.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!