Nemrég számoltunk be arról a Ferrari-gyűjtőről, aki beperelte az olasz gyárat hitelrontásért, mert nem jutott neki a 150 példányra limitált Ferrari LaFerrari Apertából. Valami hasonló a helyzet, azaz egy sok – de ahhoz nem elég, hogy egyedi autót rendeljen magának – pénzzel rendelkező vásárló állítja a Lamborghiniről, hogy hazudik.

A történet azzal indult, hogy emberünk vásárolt magának egy Lamborghini LP 750-4 Superveloce típusú kupét, amelyről a johannesburgi márkakereskedésben azt mondták neki, az országban csak neki lesz ilyen autója. Ehhez képest nemrég azzal szembesült a magát különlegesnek tartó ügyfél, hogy legalább kettő másik ilyen autó van még az országban, és akár több is lehet – nem túlságosan exkluzív a 600 darabos széria. A magát átverve érző ügyfél először is a „Lamborghini Johannesburg Sells Lies”, azaz a „Lamborghini Johannesburg hazugságot árul” feliratot helyezte el autóján, és weboldalt is készített, ahol csak egy fénykép van és ez a felirat. A márkakereskedés nem kíván nyilatkozni az ügyben, mivel épp ügyvédek próbálnak egyezkedni, de sajnálják, hogy idáig fajultak a dolgok.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!