Múlt hét csütörtökön, 12:20 perckor kapták a New Jersey rendőrségen az első segélyhívásokat, amelyben egy több autós balesetet jelentettek a szemtanúk, azt is megjegyezve, hogy egy Lamborghini volt az okozó. Első pillantásra ez igaznak tűnhetett, de a rendszámtábla majd az alvázszám ellenőrzése után kiderült, hogy valójában csak egy teljesen átépített Chevrolet Camaro-val van dolga a rendőröknek – elsőre ők se akarták elhinni a dolgot, azért nézték meg az alvázszámot is.

A sofőr, a 19 éves Kamal Deep elismerte, hogy marihuánát szívott, mielőtt a volán mögé ült, és a szer hatása alatt okozta az összesen öt autót érintő karambolt. Nagy sebességgel haladt a Lamboghini-utánzat, amikor a sofőr elveszítette fölötte irányítását, és végül a szembe forgalomba csapódva megállt. Noha teljesen átépítette autóját, mivel annak biztosítása rendben volt, csak a befolyás alatti autóvezetésért és baleset okozásáért kell felelnie a vétkes sofőrnek.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!