A London közelében lévő Grays városa alapvetően egy csendes település, de vasárnap hajnali 2 óra körül hangos motor- majd nem sokkal később karambol zaja szakított meg. A rendőrség egyelőre nem közölt részleteket a balesetről, úgyhogy túlságosan sokat nem tudunk.

Egy diszkont parkolójánál ütközött össze az arany-tükörfóliával bevont Lamborghini Gallardo és a Bentley Continental GT, a jelenlegi állás szerint az olasz sportkocsit a tulajdonos tudta nélkül vezette a 21 éves fiatalember, aki aztán a rendőri intézkedésnek is ellenállt. A Lamborghini tulajdonosának ismerőse, aki még nem döntötte el, hogy jármű önkényes elvitele vagy autólopás lesz a dologból.

A Lamborghininek a hátsó része sérült, a Bentleynek a bal oldala és az eleje szenvedett károsodást – abból ítélve, hogy növényi maradványok lógnak a hűtőrács maradványából, a megpördülő Gallardo a sövénybe lökte a Continentalt. Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár mintegy 150 millió Ft, a baleset idején a korábbi esőtől volt nedves az aszfalt, a motorhang alapján a megengedettnél jóval nagyobb tempóval haladt a Lamborghini az ütközés előtt.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!