A több mint 25 éves múltra visszatekintő magyar vállalat, a MARSO Kft. volt a kezdeményezője és szervezője annak a közös projektnek, amelynek eredményeképpen két világszerte ismert nagyvállalattal – az AUCHAN és a Bridgestone – közösen hirdetett meg promóciót. Azok vehettek részt a sorsoláson, akik AUCHAN áruházban legalább négy darab Firestone gumiabroncsot vásároltak, majd online regisztráltak. A több száz érvényes regisztráló közül 2017. január 11-én a MARSO Kft. nyíregyházi székhelyén, közjegyző jelenlétében nyilvánosan, gépi sorsolással lezajló nyereménysorsoláson került ki a nyertes. A nyereményjáték fődíja egy Toyota Aygo 1.0 Hatchback személygépjármű, amelynek nyertese a vámospércsi Malmos Gábor lett. Az autó szerencsés helyre került, hiszen a két gyermekes családapának jelenleg van egy 15 éves autója, azonban így könnyebben és biztonságosabban tudnak közlekedni a családtagok is. A nyeremény átadására január utolsó napján került sor az Auchan üzletlánc budaörsi áruházában, amelyet követően a szerencsés nyertes hazáig gurulhatott a nyereményautójával.
nyeremeny2
„Rövid féktáv, gyors kormányreakciók, kanyarstabilitás és kiváló vízelvezetés jellemzi azokat a Firestone gumiabroncsokat, amelyeket a nyertes is választott” – emelte ki Hunyadi Szabolcs, a Bridgestone Magyarország Kft. személyabroncs üzletág értékesítési vezetője. A már 117 éves múltra visszatekintő gumiabroncs márka a magas minőséget képviseli.
„Az Auchan számára mindig nagy öröm olyan együttműködésekben részt venni, amelyekkel kiváló minőségű termékekhez juthatnak vásárlóink elérhető áron. A promócióban eladott 11 ezer gumiabronccsal ráadásul sok család biztonságos közlekedéséhez járulhattunk hozzá a téli szezonban” összegezte az akció jelentőségét Pápai Ferenc, az Auchan Magyarország Kft. beszerzési vezetője.
A három vállalat azonban nemcsak arról gondoskodott, hogy a sajtóeseményt követően a nyertes egyből elvihesse nyereményautóját, hanem saját tevékenységi körükben adódó további ajándékokkal is kedveskedett. Az országosan 26 saját vagy franchise formában működő gumiabroncs- és autószerviz hálózattal rendelkező MARSO Kft. saját, a nyerteshez legközelebbi MARSOPONT-jában elvégezteti a szükséges eredetvizsgát és a nyeremény átvételével kapcsolatos valamennyi költséget átvállalta. A Bridgestone Magyarország Kft. a nyereményautóra új téli Firestone gumiabroncsokat biztosított, míg az AUCHAN Magyarország Kft. a gondtalan hazajutáshoz járult hozzá egy tele tank üzemanyaggal, valamint egy húszezer forintos vásárlási utalvánnyal okozott meglepetést.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!