Újabb konstrukciós hibát fedeztek fel egy Toyota típussal kapcsolatban, ezúttal csak a 2011-es modellévű Toyota Sienna buszlimuzin érintett a szervizakcióban. A fékpedálnál lévő féklámpa-kapcsoló túlságosan közel van a rögzítőfék pedáljához, annak működtetése közben a vezető lába megsértheti és működésképtelenné teheti azt.

Útban van a féklámpa-kapcsoló a Sienna esetén. Újabb Toyota visszahívás a pedálok miatt Útban van a féklámpa-kapcsoló a Sienna esetén. Újabb Toyota visszahívás a pedálok miatt

A megsérült kapcsoló akadályozhatja a fékpedál rudazatának mozgását, ami a zajon kívül azt is eredményezheti, hogy nem a kellő mértékű lassulást produkálja az autó a fékpedál lenyomására. Összesen 94 126 autó érintett a visszahívásban, amelynek során módosítják a féklámpa-kapcsolót. A visszahívásról hamarosan levélben értesítik az autók tulajdonosait, és valamikor 2011 elején egy második levélben értesítik őket arról, mikor lesz meg az alkatrész az ő autójuk kijavításához. Addig legfeljebb nagyobb követési távolságot tartanak.