Minimális mértékben módosította Orlando nevű egyterűjének megjelenését a Chevrolet a 2013-as modellévre, új az első lökhárító és a hűtőrács betétjét is kicserélték. Három új színnel gyarapodott a választék, köztük az Expresso Brown nevű metálfénnyel.

Az utastérben a változások a lecserélt ajtókárpitra szorítkoznak, ahol új megjelenésű kapcsolósort (ablakemelő, központi zár) találunk. Extraként elérhető a kulcsnélküli bejutás és nyomógombos motorindítás lehetősége, említést érdemel még, hogy keréknyomás-ellenőrző rendszer is elérhető lett az autóhoz.

A 2,0 literes dízelmotorhoz nem nyúltak, és a dél-koreai 2,0 literes benzinmotor se változott. Egyes hírek szerint mi is ezt kapjuk majd az 1,8-as négyhengeres helyett az új modellévben, de ez nem lesz jelentős változás, hiszen az európai vásárlók többsége úgyis a dízelmotorral vásárolja a Chevrolet Orlando egyterűt. Mi majd a Párizsi Autószalonon találkozhatunk majd a megújult autóval.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!