Az Opel Adam után már a Corsa modellváltás közeleg, és nemrég ugyan egy kicsit felfrissítették az autót, most mégis rátesznek egy lapáttal. Kitöltik a kínálatban a normál modellek és a GSi közötti űrt a 120 lóerős turbómotorral.

így tehát már azok is örülhetnek a turbómotor nyomatékának, akiknek nincs szüksége a sportváltozat keményebb felfüggesztésére. A 120 lóerős 1,4-es feltöltött erőforrással 10,3 másodperc alatt gyorsul 100 km/órás sebességre a német kisautó, ami nem eget rengető érték, de a lényeg a szívómotorhoz képest sokkal jobb rugalmasságban rejlik.

A három és ötajtós karosszériával is kérhető új erőforrásnál alapfelszerelés a motorleállító (de nem a teljes ecoFLEX csomag), aminek köszönhetően 5,5 l/100 km a szabványos átlagfogyasztás. Noha nem sportváltozat, az All Black és All White limitált modellhez kérhető erőforráshoz pár sportos kiegészítő is jár, úgymint fém pedálok, 17 colos felnik és spoilerek.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!