A sorozatgyártású autókat előrejelző tanulmányok úgy készülnek, hogy az új modell formáját megvadítják, esetenként nem is kevéssel. Nos, az LF-CC elnevezésű tanulmány a végleges, harmadik generációs IS szedán formáját elnézve nagyon is széria közeli.

Persze ebben az is közrejátszik, hogy az első körben napvilágot látott fényképeken rögtön az F Sport csomagos autót látjuk, extra légterelőkkel, nagyobb méretű légbeömlőkkel az első lökhárítóban. Az utastérben is lendületes formákat látunk a középkonzol tájékán, a műszeregységet jelentő monitornál többféle megjelenés közül is lehet majd választani.

Január 15-én lesz a nagy leleplezés a Detroiti Autószalonon, pontos műszaki adatok is akkor lesznek (valószínűleg első körben csak az észak-amerikai modellről), és minden bizonnyal kicsit visszafogottabb megjelenéssel is megismerhetjük majd az új prémium sportszedánt. Addig is a korábban megejtett vezetések alkalmából már ismerünk néhány fontos számot.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért